Priporočila

Kristina, rad bi samo rekel, da ostani taka kot si. Bodi nam, ki te poznamo kot pevsko učiteljico, še naprej navdih in odlična vodnica pri spoznavanju samega sebe ter glasu! Hvala za vse, kar si me naučila!

Tine Zajc


Kristina Oberžan me je že pred mnogimi leti pripravljala za sprejemne izpite na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Bila je ena ključnih oseb pri mojem vstopu na profesionalno pevsko pot. Še danes sem ji hvaležna za njen čas, vzpodbudo, neverjeten pedagoški in pevski pristop do učencev. Priporočam!!!

Nina Rotner


Imela sem strahove, kako povedati nadrejenemu, da se ne strinjam vedno z njim in da mi tudi ni potrebno vsega narediti, kar reče. S pomočjo Kristine in njene globje tehnike, sem prišla do novih spoznanj, da prihaja veliko stvari iz otroštva. Hkrati sem prišla do novih spoznanj o sebi, novih uvidov, ki so mi pomagali najprej pri razumevanju sebe in tudi v odnosih z drugimi. Hvala Kristina!!!

Jasmina Mazej


Kristina, hotela sem se ti samo zahvalit, ker si mi zelo pomagala nekaj tednov nazaj, ko si omenila, kako si si s tehniko NLP-ja in projeciranje pozitivnih stvari med nastopom pomagala. Da se lahko vedno ‘zatečemo’ v pozitivne spomine, ki nam potem pomagajo izboljšati razpoloženje in vplivajo na našo sproščenost med nastopom. Res mi je to pomagalo!!! Sem se spomnila na psa med petjem, ko je bil težek del “riff” v skladbi!!!

Kristina Ray Rajgelj


Sodelovanje s Kristino se je začelo tako, da sem njene učence na njihovih pevskih nastopih začel spremljati s klavirjem. Ker je Kristina akademsko izobražena glasbenica me je navdušilo, da zna tudi nam, inštrumentalistom, dati natančna navodila glede aranžmajev 🙂 V veliko zadovoljstvo pa mi je tudi, da lahko sodelujem pri njenih glasbenih projektih!

Žiga Jamnik